Kom alles te weten over de nog beschikbare Stadswoningen

Wonen in de Kuil, de groene vallei op Zuid! 

Met behulp van onderstaand stappenplan kun je je goed oriënteren op het woningaanbod. Bekijk de stukken zoals de prijslijst, brochure en de verkooptekeningen goed. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in of neem direct contact op met een van de adviseurs van De Kuil! 

Contact →

Stappenplan inschrijving

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

 

Stap 1: Bekijk de kenmerken en de woningen

In De Kuil heb je een divers aanbod aan gezinswoningen en appartementen. Tijdens het Open Huis event op 15 juli heb je de Stadswoningen kunnen bezichtigen. Er zitten enkele verschillen in de nog beschikbare bouwnummers. Op deze pagina kun je alle informatie terugvinden. Heb je hulp nodig met het maken van een keuze of het je het Open Huis helaas gemist en wil je graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met Team De Kuil! 

 Bekijk de Stadswoningen 

 

Ben je toch op zoek naar een andere woning? Dan is één van de laatste Terraswoningen, Appartementen of Maisonnettes misschien iets voor jou! 

Bekijk het woningaanbod

 

Stap 2: Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen. Via de prijslijst en de woningzoeker kun je eenvoudig op zoek naar het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je een interessant bouwnummer gevonden? Pak dan de verkooptekeningen en relevante documentatie van de woning erbij. 

Bekijk de downloads van de Stadswoningen

 

Stap 3: Inschrijven op woning

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het inschrijfformulier op deze website.  

Inschrijven woning

 

Beschikbare bouwnummers

B001 B002 B003 B004 B005

B006 B009 B011 B013 B014 

 

Woningaanbod → Downloads →

 

Onderzoek je financiële mogelijkheden

We adviseren je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met één van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden. Mocht je namelijk een woning in De Kuil toegewezen krijgen, vragen we je hier naar. 

Heb je nog vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Bel TW3 Bel Woonvisie E-mail ons