Kom alles te weten over de diverse woningtypes in De Kuil

Wonen in de Kuil, de groene vallei op Zuid! 

De verkoop van Wonen in de Kuil is gestart en alle verkoopdocumentatie is online beschikbaar. Met behulp van onderstaand stappenplan kun je je goed oriënteren op het woningaanbod. Bekijk de stukken zoals de prijslijst, brochure, de verkooptekeningen en de technische omschrijving goed. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in! 

Facebook chat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Facebook chat 

Contact

Liever bellen? Onze makelaars zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bel TW3 Bel Woonvisie

 

Stappenplan inschrijving

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

 

Stap 1: Bekijk de kenmerken en de woningen

In De Kuil heb je een divers aanbod aan gezinswoningen en appartementen. Bekijk de bijzondere kenmerken van de verschillende woningen in De Kuil en ga zo op zoek naar het woningtype van jouw voorkeur. Tip: via de woningzoeker kun je het woningaanbod met elkaar vergelijken, bekijk je de actuele verkoopstatus van de verschillende woningen en zie je waar de woning is gesitueerd. 

 Bekijk de woningtypes Bekijk het woningaanbod

 

Stap 2: Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen. Via de prijslijst en de woningzoeker kun je eenvoudig op zoek naar het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je een interessant bouwnummer gevonden? Pak dan de verkooptekeningen en relevante documentatie van de woning erbij. 

Bekijk de downloads

 

Stap 3: Inschrijven op woning

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het inschrijfformulier op deze website.  

Inschrijven woning

 

Tip: Onderzoek je financiële mogelijkheden! 

We adviseren je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? neem contact op met één van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden. Mocht je namelijk een woning in De Kuil toegewezen krijgen, vragen we je hier naar. 

Heb je nog vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Bel TW3 Bel Woonvisie E-mail ons 

Bekijk hier de veel gestelde vragen. Meer informatie over de verdere procedure vind je hier