Stadswoning

Een 4-laagse woning, direct aan de groene wandelzone aan de Hilledijk gelegen, met extra veel woonoppervlakte, een ruim terras op het zuidwesten en van alle gemakken voorzien: Dat is de Stadswoning van De Kuil.

Ieder gezinslid een grote slaapkamer? Werkruimte aan huis? Droom je van een grote leefkeuken? Bekijk dan de Stadswoning! Tegenover Huis Op Zuid aan de nieuw-in-te-richten groene wandelzone op de Hilledijk komen deze 18 4-laagse eengezinswoningen met ca. 154m2 aan woonoppervlakte. Onder deze 18 Stadswoningen zijn 9(!) verschillende voorgevels. Heb jij het liefst romantische frans balkons of toch liever een hoger raam met vensterbank? Bekijk aan de hand van de geveltekening welke woning het beste bij je past.

 • Bouwnummers: B001 t/m B018
 • Prijzen vanaf € 654.000,- v.o.n.
 • Woonoppervlakte: ca. 154 m2
 • Oppervlakte terras: ca. 25 m2
 • Woonlagen: 4
 • Slaapkamers: 4
 • Sanitair en tegelwerk: Inclusief, van Villeroy en Boch
 • Optiemogelijkheden: verplaatsen keukenopstelling, keuken met kookeiland, trapkast, schuifpui, extra slaapkamer, extra berging, aansluiting pantry, vergroten badkamer met separaat toilet, vergroten badkamer met aansluitingen bad, tweede badkamer
 • Parkeren: 1 of 2 privé parkeerplaatsen in de garage (niet inbegrepen in de vanaf prijs woning)
 • 4-laagse eengezinswoning met ca. 154m2 aan woonoppervlakte
 • kant-en-klaar zonnig terras op het zuidwesten voorzien van grote terrastegels, privacyschermen en plantenbakken, te bereiken via de openslaande deuren van de leefkeuken
 • grote leefkeuken en mogelijkheid voor kantoor aan huis op de begane grond
 • eerste verdieping is één en al woonkamer. Optie om de keuken hierheen te verplaatsen
 • 4 woningbrede slaapkamers op de 2e en 3e verdieping
 • badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet op de 2e etage
 • bergruimte op de derde verdieping
 • diverse optiemogelijkheden
 • inclusief vloerverwarming en -koeling
 • bij de woning hoort minimaal één eigen auto parkeerplaats en fietsparkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage

Interesse in een Stadswoning?

Bekijk het woningaanbod én de documentatie én schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s).

Woningaanbod Downloads Inschrijven →

De begane grond en eerste verdieping zijn woonverdiepingen. Je stapt via het wandelpad de woning binnen in de bijzonder ruime entree die je ook kan gebruiken als bijvoorbeeld kantoor-aan-huis of ruime bijkeuken. Aan de achterzijde is de leefkeuken, met ruimte voor een extra lange keuken met veel opbergruimte en werkblad én plek voor een grote eettafel voor gezellig natafelen. De leefkeuken heeft dubbele openslaande deuren naar het zonnige terras (zuidwest) toe. Het fijne is dat het terras, op jouw tuinmeubels, barbecue en planten na, al klaar om te genieten is met grote terrastegels, houten privacyschermen en plantenbakken. Vanuit De Groene Vallei loop je via het afgesloten achterpad ook zo je terras op, ideaal!

De eerste verdieping is bijna 35m2 aan woonkamer waar je meerdere zithoeken kunt creëren. Ook kun je ervoor kiezen de keuken naar de woonkamer te verplaatsen of voor een extra slaapkamer. Aangenaam is dat de hele woning vloerverwarming heeft, die op hete zomerse dagen de woning enkele graden kan koelen.

De tweede en derde verdieping zijn de slaapverdiepingen. Elke verdieping heeft 2 slaapkamers, 4 in totaal. Het fijne is dat elke kamer kan dienen als masterbedroom, met minimaal 10m2 vloeroppervlakte en woningbreed is er altijd plek voor een 2-persoons bed. De badkamer is op de tweede verdieping en heeft een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Op de derde verdieping is de berging in het midden. Het is mogelijk om de badkamer te vergroten (voor bijvoorbeeld een bad) of een tweede badkamer te realiseren. Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde kijk je zo over de woningen aan de achterzijde heen.

Behoefte aan meer ruimte in huis op je spullen uit het zicht op te bergen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trapkast op de begane grond of een extra berging op de 1e verdieping. Er zijn diverse indelingsopties mogelijk. Bij de woning hoort minimaal één eigen privé parkeerplek in de afgesloten parkeergarage. Ook zijn hier je fietsparkeerplekken.

Interesse?

Bekijk het woningaanbod én de documentatie én schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s).

Woningaanbod Downloads Inschrijven →

Benieuwd naar je hypotheeklasten? 

Wij hebben een aantal rekenvoorbeelden voor je op een rij gezet

Ga naar rekenvoorbeelden

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.