Veel gestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Er zal een loting bij de notaris plaatsvinden op basis van de eerste voorkeuren die je hebt opgegeven in het formulier. Word je niet ingeloot? Dan kom je automatisch op de reservelijst terecht

Vanaf Q4 2023 (uitgaande van start werkzaamheden in Q2 2022), met een uitloop tot Q1 2024 voor de eerste woningen uit fase 1. Als de bouw is gestart volgen er steeds specifiekere prognoses van oplevering.

We streven naar het starten van de bouwwerkzaamheden in het 2e kwartaal van 2022, dit is afhankelijk van o.a. het voorverkooppercentage en de onherroepelijke omgevingsvergunning. Dit betreft fase 1, voor fase 2 staan deze werkzaamheden voor Q4 2022 gepland.

Zodra Heijmans alle opschortende voorwaarden uit de KAO vervuld verklaard. Je ontvangt dan de HOERA-brief. Hierna kun je naar de notaris.

Ja, in artikel 16 van de koopaannemingsovereenkomst staat de opschortende voorwaarden benoemd, o.a. onherroepelijke bouwvergunning, verkooppercentage van 70%, zie verder artikel 16.

Ja, alle woningen (en parkeerplaatsen) vallen onder de SWK garantie.

Bij notarieel transport worden de grondkosten voldaan, vervolgens betaal je de aanneemsom in verschillende termijnen naarmate de bouw vordert. Je kan pas naar de notaris als de opschortende voorwaarden uit de Koop-/Aannemingsovereenkomst zijn vervuld.

Dit traject kan pas gestart worden na de daadwerkelijke start verkoop. Hiervoor heb je namelijk een getekende KAO nodig, vervolgens heb je vanaf het moment dat wij het financieringsvoorbehoud inroepen 2 maanden de tijd om de financiering af te ronden. Toch is het altijd aan te raden om op voorhand alvast onderzoek te doen naar je financiele mogelijkheden

Er zijn diverse optiemogelijkheden voor de eengezinswoningen, waaronder het verplaatsen van de keuken en/of vergroten van de badkamer.

Dit is inclusief. Het sanitair en tegelwerk is van het merk: Villeroy & Boch.

Woning wordt zonder keuken opgeleverd. Er zijn echter wel projectvoorstellen gemaakt door Bruynzeel Keukens waardoor je alsnog je kookeiland of andere keukenwensen in vervulling kunt laten gaan!

De woningplattegronden zijn te vinden op onze website.

Deze woningen zijn voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen. De Valleiwoningen zijn voorzien van een houten gevel die natuurlijk opgaat in de groene vallei.

De eengezinswoningen zijn voorzien van een ruim terras van ca. 25 m2. De Valleiwoning heeft een 2e terras van ca. 6 m2 direct aan de groene vallei. Deze laatste is in eigendom van de VvE. De appartementen in fase 3 (blok A) hebben verschillende soorten buitenruimtes, zie hiervoor de prijslijst. 

 

 

Bij de Stads- en Valleiwoningen zijn er per woning 1 of 2 parkeerplaatsen toegewezen. Deze kunnen worden aangeschaft voor een prijs à € 35.000 v.o.n. Zie hiervoor de prijslijst. Bij de woningen in fase 3 (blok A) verschilt dit per woning, een aantal woningen hebben geen recht op een parkeerplaats. Let op, de gemeente Rotterdam verstrekt geen parkeervergunning voor op straat.

Dit staat beschreven in de technische omschrijving en het document uitvoeringsniveau woningen