Start verkoop fase 3

woensdag 8 juni 17.00 uur is het zo ver!

Het is zover! Op woensdag 8 juni om 17.00 uur start de verkoop van de derde fase van De Kuil. Deze fase bestaat uit 69 Appartementen, Maisonnettes en Terraswoningen van blok A, met ieder zijn eigen kwaliteiten.

Vanaf dat moment zijn de definitieve verkoopprijzen per woning bekend, de documentatie zoals de woningplattegronden beschikbaar én kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Dat kan allemaal gewoon via de website.

Zet woensdag 8 juni dus in je agenda! 

Vanaf prijs per type bekend

 

Op woensdag 8 juni komt de prijslijst online te staan. Benieuwd naar de vanaf prijs voor een Appartement, Maisonnette of Terraswoning? Deze is vanaf nu te vinden op de website!

Woningtypes

Over de woningen

Er zijn in dit blok maar liefst 21 woninglattegronden, variërend van ca. 51 m2 tot en met ca. 143 m2 aan woningoppervlakte. In deze woningen kun je heerlijk wonen in een groene omgeving, aan het nieuw in te richten dijk- en parkzone tussen de Hilledijk en de Brede Hilledijk in. Centraal in het gebouw ligt de gezamenlijke binnentuin. De ruime en comfortabele woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een fijne buitenruimte en veel leefruimte waar je heerlijk kunt genieten.

Benieuwd naar deze woningen en wil je meer informatie? Bekijk de meest belangrijke kenmerken van de nieuwe woningtypes nu op onze website of neem contact op met één van de verkoopadviseurs.