Wonen in de Kuil fase 3

69 Appartementen, Maisonnettes én Terraswoningen

Appartementen 

 • Vanaf ca. € 335.000,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 51 tot 101 m2
 • Buitenruimte: ca. 4 tot 12 m2
 • Slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: appartementen met 1 woonlaag, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs 2 buitenruimtes 

Er zijn veel verschillende soorten appartementen in De Kuil, aan jou de keus welke het best bij je past. Er zijn 2 soorten appartementen: Dijkappartementen en Parkappartementen. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte met zicht op de groene binnentuin, de groene dijkzone of de toekomstige parkzone aan de Brede Hilledijk. Welk type je ook kiest, de natuurlijke omgeving is in elke woning voelbaar. Door de grote raampartijen hebben de appartementen van De Kuil veel daglicht en kun je extra genieten van het uitzicht.

Maisonnettes 

 • Vanaf ca. € 406.500,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 77 tot 143 m2
 • Buitenruimte: ca. 4 tot 25 m2
 • Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs 2 buitenruimtes

De maisonnettes in De Kuil hebben ieder 2 of 3 woonlagen en zijn er in 2 soorten: Dijkmaisonnettes en Parkmaisonnettes. Elke maisonnette heeft een eigen buitenruimte direct aan de groene binnentuin en/of een balkon aan de toekomstige parkzone aan de Brede Hilledijk. Welk type je ook kiest, de natuurlijke omgeving is in elke woning voelbaar. De meeste maisonnettes zijn toegankelijk vanaf het maaiveld. De woningen zijn er in 2 of 3 woonlagen en hebben door de grote raampartijen behoorlijk wat daglicht.

Terraswoningen 

 • Vanaf ca. € 495.000,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 80 tot 133 m2
 • Buitenruimte: ca. 22 tot 48 m2
 • Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, groot terras op het zuiden of zuidwesten, aantal woningen hebben zelfs 3 buitenruimtes

Ben je op zoek naar een ruime woning met het gevoel van een eengezinswoning, houd je van een fijne buitenruimte, maar niet van het tuinonderhoud? Dan is de terraswoning wat voor jou! Deze woningen hebben allemaal een groot terras op het zonnige zuidwesten, uitkijkend op de groene vallei. Een aantal woningen hebben naast het terras nog 2 andere buitenruimtes! En ondanks dat deze woning onderdeel is van het appartementengebouw heb je veelal geen buren boven je. De terraswoningen liggen parallel aan de entree van de groene vallei en hebben 2 of 3 woonlagen.

Alle woningen zijn:

 • Inclusief sanitair en tegelwerk
 • Gasloos, geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen (gemeenschappelijk)
 • Inclusief fietsparkeerplekken en voor de meeste woningen 1 of 2 privé parkeerplaats(en) in de ondergrondse parkeergarage
 • Uitgerust met een bijzondere houten gevel aan de zijde van de binnentuin

 

Alle documentatie zoals, de brochure, vrij op naam prijzen en verkooptekeningen zijn vanaf de start verkoop beschikbaar. 

De groene binnentuin 

Woon je in dit appartementengebouw, dan ben je ook mede-eigenaar van de prachtige besloten binnentuin. Door de U-vorm van het gebouw ontstaat er een intieme tuin in het midden, waar je vanuit je woning van kunt genieten. In de binnentuin komen zitplekken, heesters, vaste planten en kruidenplanten. Een plek om te ontspannen en om elkaar te ontmoeten. En als kers op de taart stap je via de poort ook zo De Groene Vallei in.

Parkeren in de afgesloten parkeergarage

Onder de woonblokken aan de noordzijde van De Kuil bevindt zich een grote beveiligde parkeergarage. De meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de garage. Ook zijn hier meerdere deelauto’s te vinden, waar je als bewoner tegen vergoeding gebruik van kunt maken. Bij elke woning horen meerdere fietsparkeerplekken, deze zijn ook te stallen in de afgesloten parkeergarage. De parkeergarage bereik je met de auto via de nieuwe zijstraat aan de Paul Krugerstraat. Kom je met de fiets of te voet? Dan zijn er meerdere ingangen mogelijk vanuit de groene vallei. Vanuit de garage zijn er een lift en een trap die uitkomen in het appartementengebouw of de binnentuin.

Architectuur

Het ontwerp van De Kuil is geïnspireerd op de stedelijkheid en architectuur aan de Laan op Zuid en aan de andere kant door de rijke detaillering van de architectuur in de Afrikaanderwijk. De architectuur van De Kuil is daardoor even contrastrijk als haar omgeving. De buitenzijde voelt stoer en stedelijk aan door de toepassing van een fraaie baksteen in bijzondere metselverbanden. Maar achter de buitenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Gevels van hout, een natuurlijke groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. Er zijn verschillende nestelgelegenheden in de gevels voorzien. De groene inrichting vormt samen met de gebouwen één ecosysteem, dit alles om de flora en fauna in de stad te verstreken.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.