Open Huis Stadswoning

maandag 15 juli a.s., van 14.00 tot 15.30 uur

De bouw van De Kuil is in volle gang. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd, het hoogste punt van de gehele ontwikkeling is bereikt en de woningen van de vervolgfases gaan richting de laatste afbouwfase. Een mooi moment om de bouwplaats van ons bijzondere project open te stellen! 

Op maandag 15 juli a.s. van 14.00 tot 15.30 uur organiseren wij een Open Huis! Dit is dé gelegenheid om meer te weten te komen over het project, de nog beschikbare woningen en natuurlijk om de ruime Stadswoningen te bezichtigen. Ons team staat tijdens het event klaar om je van alle gewenste informatie te voorzien. Kom langs en laat je verrassen! 

Je bent van harte welkom op de bouwplaats van De Kuil. De ingang van de bouwplaats is ter hoogte van de speeltuin aan de Beyerstraat te Rotterdam, parkeren (betaald) kan in de omgeving. 

Er wordt deze dag hard gewerkt op de bouwplaats, om jouw veiligheid te kunnen borgen is het alleen mogelijk om de 2 opengestelde woningen (Stadswoningen B005 en B014) te bezichtigen en is het noodzakelijk om een helm, hesje en veiligheidsschoenen te dragen. Die regelen wij natuurlijk voor je! Wel is het om die reden nodig om je op voorhand even aan te melden

Kinderen onder de 16 jaar zijn helaas niet toegestaan op de bouwplaats. 

Aanmelden Open Huis
We horen graag of dat je er bij bent op maandag 15 juli a.s. van 14.00 - 15.30 uur. Meld je aan voor Open Huis Stadswoningen in Wonen in de Kuil!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Over de Stadswoning

  • Vanaf € 662.090,- v.o.n. (excl. parkeerplaats à € 35.000,-) 
  • Woonoppervlakte: ca. 154m
  • Terras op het zuidwesten: ca. 25m
  • Aantal kamers: 5, waarvan 4 slaapkamers 
  • Verwachte oplevering: eerste kwartaal 2025
  • Gelegen aan een nieuwe, groene dijkzone

 

Meer informatie