Wil je weten hoe je straks woont in De Kuil, de groene vallei op Zuid?

Bezoek het Open Huis op woensdag 25 oktober!

De bouw van De Kuil is in volle gang. De woningen van fase 1 staan al te pronken in het straatbeeld en bevinden zich momenteel in de afbouw-fase, een mooi moment om de bouwplaats van ons bijzondere project open te stellen!

Open Huis

Op woensdag 25 oktober a.s. van 14.00 tot 15.00 uur organiseren wij een Open Huis! Dit is dé gelegenheid om meer te weten te komen over het project, de nog beschikbare woningen en natuurlijk om één van de woningen te bezichtigen. Ons team staat tijdens het event klaar om je van alle gewenste informatie te voorzien. Kom langs en laat je verrassen!

Je bent van harte welkom op woensdag 25 oktober van 14.00 tot 15.00 uur op de bouwplaats van De Kuil. De ingang van de bouwplaats is t.p.v. de speeltuin aan de Beyersstraat te Rotterdam, parkeren (betaald) kan in de omgeving.

Er wordt deze dag hard gewerkt op de bouwplaats, om jouw veiligheid te kunnen borgen is het alleen mogelijk om de opengestelde woning te bezichtigen en is het noodzakelijk om een helm, hesje en veiligheidsschoenen te dragen. Die regelen wij natuurlijk voor je! Wel is het om die reden nodig om je op voorhand even aan te melden. Kinderen onder de 16 jaar zijn helaas niet toegestaan op de bouwplaats.

Zien we je op woensdag 25 oktober?

 

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK IVM GROTE INTERESSE

 

Aanmelden Open Huis
We horen graag of dat je er bij bent op maandag 15 juli a.s. van 14.00 - 15.30 uur. Meld je aan voor Open Huis Stadswoningen in Wonen in de Kuil!

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Woningaanbod

Tijdens het Open Huis is de woning met bouwnummer F011 te bezichtigen. Deze Drive-in woning is opnieuw in verkoop en de laatste beschikbare woning in deze fase. De verwachte oplevering is het eerste kwartaal van volgend jaar en dus is de woning op korte termijn te betrekken! Maar, deze woning geeft ook al een goed beeld van de ruimte die je straks ervaart in één van de Stadswoningen van De Kuil (die worden zelfs nog groter). Naast eengezinswoningen zijn er ook nog diverse Appartementen, Maisonnettes en Terraswoningen beschikbaar in De Kuil waar we je graag meer over vertellen.

 

Bekijk de verschillende woningtypes

Contact en Interesse

Heb je interesse in Wonen in De Kuil, maar kun je woensdag 25 oktober niet langskomen? Geen probleem! Neem dan contact op met het verkoopteam van De Kuil, wij helpen je graag verder.

Onderzoek alvast je financiële mogelijkheden

Het is handig om je alvast te laten adviseren door een financieel adviseur. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden.

 

Meer informatie