De woningtypes zijn bekend!

Eindelijk is het zover! De woningtypes van De Kuil staan online! Maak kennis met de Drive-in woning en de Valleiwoning. Bijzondere eengezinswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten! Op de website vind je vanaf nu meer informatie over De Kuil en de 28 eengezinswoningen uit fase 1. Bekijk de brochure en laat je verrassen. Ook de prijsindicaties per woningtype staan nu online.

Drive-in woning

Direct aan de Jacominastraat komen 14 van deze bijzondere woningen. Parkeer je auto in de eigen parkeerbox, die onderdeel is van deze 4-laagse eengezinswoning. 

De woning heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 149 m2, inclusief de parkeerbox. Zo veel woonoppervlakte biedt mogelijkheden: er is altijd plek voor een extra logee, of voor een extra werkkamer. In de woonkeuken op de begane grond ervaar je bijzonder veel daglicht door de grote raampartijen. 

Ontdek deze woning

Valleiwoning

Een voortuin aan de groene vallei, een houten voorgevel en een extra hoog plafond op de begane grond en een split-level indeling. De Valleiwoning is er één uit duizenden. 

De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 113 m2 met een speelse split-level indeling, die de woning extra karakter geeft. Met de openslaande deuren stap je zo op je terras, gelegen op het zonnige zuidwesten. Op de 1e en 2e verdieping vind je de slaapverdiepingen met 4 ruime slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en verschillende bergruimtes.  

Valleiwoning