Weet op tijd je financiële mogelijkheden, win advies in!

Weet jij precies wat voor jou financieel mogelijk is in de huidige woningmarkt? Laat je nu vrijblijvend adviseren door een financieel adviseur zoals door Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen haalbaar zijn. Dat is handig in jouw zoektocht, geeft je vertrouwen en voorkomt een eventuele teleurstelling. Mocht je straks een woning in De Kuil toegewezen krijgen, zal hiernaar worden gevraagd. Maak daarom nu alvast een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek met Vaes Finance.

Maak een afspraak

 

Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je voordat de verkoop start een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden.

vaes finance logo

Over Vaes Finance

Vaes Finance is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is bovendien gespecialiseerd in nieuwbouw-financieringen en weet alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw.

En doordat zij samenwerken met meer dan 25 geldverstrekkers kunnen zij exact zien waar de beste voorwaarden voor jou van toepassing zijn. De moeite waard dus, want deze hypotheekspecialisten helpen je maximaal te profiteren van de voordelen van een nieuwbouwhypotheek.

In verband met de corona-maatregelen worden voorlopig de (meeste) gesprekken middels videobellen gehouden.

 

Raadhuislaan 2
3201 EL Spijkenisse
0181-745030
[email protected]
www.vaesfinance.nl