Update vanaf de bouwplaats

September 2023

Op wat tot voorkort een leeg kavel was ten zuiden van de Erasmusbrug, is nu de bouw van De Kuil in volle gang. Eind augustus zijn we gestart met bouwwerkzaamheden van de 25 woningen van Blok D! Daarmee zijn nu alle fases van Wonen in de Kuil, met in totaal 232 woningen, officieel in aanbouw.

De woningen van blok E, F en G tonen zich steeds meer in het straatbeeld, met het bijzondere metselwerk en de houten gevel die steeds beter zichtbaar zijn. Binnenin de woningen van deze fase is de afbouw gestart.

In blok A, B, C en H verloopt de bouw ook voorspoedig, de ruwbouw werkzaamheden voor de parkeergarage zijn zo goed als gereed en de eerste wanden en vloeren van de woningen zijn opgetrokken. In Blok D (de laatste fase) zijn de vakmensen bezig met de fundering  Zo worden de contouren van De Kuil steeds beter zichtbaar!

 

Het feit dat alle fases van De Kuil nu in aanbouw zijn, moest natuurlijk gevierd worden! Tijdens een borrel op de bouwlocatie is er met toekomstige bewoners uit de verschillende fases en projectbetrokkenen vanuit Heijmans Vastgoed & Woningbouw geproost op een voorspoedige bouw > Lees meer.