Update vanaf de bouwplaats

21 mei 2024 De bouw van de verschillende fases van Wonen in De Kuil vordert gestaag en we willen je graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Blok F & G (fase 1): Opgeleverd!

De Drive- in en Valleiwoningen uit de eerste fase van De Kuil zijn opgeleverd! Een belangrijke mijlpaal voor zowel ons als de (aanstaande) bewoners. We zijn onwijs trots op het resultaat en hopen dat alle bewoners hier, na afronding van de verdere inrichting van de woningen, hier vol tevredenheid zullen wonen!

Blok H: Bijna klaar voor de afbouw

Bij de Valleiwoningen van Blok H zijn de gevels nagenoeg volledig aangebracht en zijn de woningen waterdicht. De woningscheidende wanden en alle binnenwanden zijn geplaatst. Ook de binnentrappen zijn geïnstalleerd. In de afgelopen weken is de vloerverwarming aangebracht en zijn de dekvloeren gesmeerd. Binnenkort starten we met de afwerking van de sanitaire ruimtes. Blok H komt daarmee steeds dichter bij de oplevering!

Blok B: Voorgevels en Houten Bekleding

In de Stadswoningen van Blok B zijn we begonnen met het plaatsen van de woningscheidende wanden en hebben we zowel de voor- als achtergevels geplaatst. Het metselwerk bij de voorgevels is gestart en de achtergevels worden binnenkort voorzien van houten gevelbekleding. Zodra de woningen waterdicht zijn, starten we met het aanbrengen van de binnenwanden, trappen, vloerverwarming en dekvloeren en vervolgens de verdere afbouw.

Blok A: Hoogste punt en Voorgevels

De bouw van het kleinschalige appartementengebouw van Blok A maakt grote stappen vooruit. Afgelopen week vierden we met de medewerkers het behalen van het Hoogste punt van Blok A, wat tevens het hoogste punt van de hele ontwikkeling Wonen in De Kuil is, daarover verder meer.. De betonplaten van de balkons zijn bij diverse appartementen al geplaatst. Onlangs zijn we begonnen met het aanbrengen van de voorgevels bij de eerste woningen. Ook de inwendige trappen zijn inmiddels bij verschillende Maisonnettes en Terraswoningen geïnstalleerd.

Blok D: Casco Gereed

Voor het appartementengebouw van Blok D hebben we ook goed nieuws: het betonnen casco is gereed! We gaan nu beginnen met het aanbrengen van de dakranden en het waterdicht maken van het dak. Na deze werkzaamheden starten we met het aanbrengen van de binnenspouwbladen en de gevelsteiger. Blok D is daarmee op weg naar de volgende bouwfase, waarin het steeds meer vorm krijgt. Tijdens het harde werken wordt er door alle vaklui ook genoten van het prachtige uitzicht!