Update vanaf de bouwplaats

Maart 2024

De woningen in Blok E, F en G zijn zo goed als gereed. De NUTS-partijen zijn begonnen met het aansluiten van de woningen en door de Gemeente zal bestrating aangebracht worden in de Jacominastraat. Op dit moment worden de laatste afbouwwerkzaamheden verricht en worden de terrassen gereed gemaakt. 

De ruwbouw van Blok D is in volle gang, de betonnen wanden en vloeren worden met iedere verdieping steeds beter zichtbaar. Eind mei verwachten wij de dakvloer gereed te hebben en te starten met het aanbrengen van de dakranden en dakbedekking. 

Bij blok A zijn de betonwanden van de 2e verdieping gereed en de 3e verdiepingsvloer wordt aangebracht. Medio dit jaar is de ruwbouwfase naar verwachting afgerond en zijn de contouren van dit woongebouw goed te zien!

 

Bij Blok H zijn de ruwbouw, de dakbedekking en de binnenspouwbladen gereed en wordt momenteel de gevelbekleding aangebracht. 

De betonwanden van de 3e verdieping van Blok B zijn gereed en onlangs is de dakvloer gestort. Hierna gaan we de dakranden en dakbedekking aanbrengen en gaan we starten met de gevelsluiting en afbouw binnen in de woningen.