Save the date!

woensdag 1 december, 16.00 uur

Het is zo ver! Aankomende woensdag 1 december om 16.00 uur start de online verkoop van de eerste fase van De Kuil. Deze fase bestaat uit 14 Valleiwoningen en 14 Drive-in woningen met ieder zijn eigen kwaliteiten. Vanaf dan zijn de verkoopprijzen bekend, staan de verkoopstukken op de website én kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Ons team staat op woensdag 1 december van 16.00 tot 19.00 uur via Facebook Messenger, WhatsApp en telefonisch voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil jij je inschrijven? Verdiep je dan eerst in je financiële situatie, neem de informatie over de woningen grondig door, bepaal jouw favoriete woning(en) en schrijf je dan pas in via de website. Je kunt je namelijk maar één keer inschrijven.

 

Bekijk de woningtypes 

Spelregels en toewijzing van de eengezinswoningen

Hoe gaat het kopen van een woning in De Kuil in zijn werk? Vanaf woensdag 1 december a.s. kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website voor de woning(en) van jouw voorkeur. Neem de tijd om de verkoopinformatie van de woningen tot je te nemen en een passende keuze te maken uit de bouwnummers. Op woensdag 8 december om 23.59 uur wordt de inschrijfmogelijkheid (tijdelijk) gesloten. Vervolgens gaat de notaris de loting verrichten waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de eerste woningvoorkeur. De toewijzing verloopt dus niet op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. Je kunt je per huishouden slechts één keer inschrijven.

Heeft de notaris jouw ingeloot voor jouw droomhuis? Dan word je enkele dagen na de sluitingsdatum gebeld door één van de makelaars of door Heijmans voor een optiegesprek. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan ontvang je hierover een e-mail en kom je automatisch op de reservelijst terecht.