Save the date!

Start verkoop bijeenkomst De Kuil fase 2 op woensdag 9 maart!

Het is zo ver! Op woensdag 9 maart om 17.00 uur start de verkoop van de tweede fase van De Kuil. Deze fase bestaat uit 16 Valleiwoningen en 18 Stadswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten.

Vanaf dat moment zijn de definitieve verkoopprijzen per woning bekend, zijn de verkoopstukken beschikbaar én kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Ons team staat tijdens de bijeenkomst voor je klaar om je mee te nemen in het plan en om onder het genot van een kop koffie je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de woningen.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je op tijd aan via onderstaand inschrijfformulier (max. 2 personen per aanmelding).

  • Datum: woensdag 9 maart
  • Tijdstip: van 17:00 tot 19:30 uur
  • Locatie: Verzamelgebouw ’t Klooster (Afrikaanderplein 7, 3072 EA Rotterdam)

Kun je er helaas niet bij zijn? Geen zorgen. Vanaf donderdag 10 maart 11.00 uur is alle informatie online beschikbaar.

Update: Aanmelden voor de start verkoop presentatie op 9 maart a.s. is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal bezoekers is bereikt. Heb je toch nog vragen? Kom dan op 9 maart na 17.30 uur naar Verzamelgebouw ’t Klooster aan het Afrikaanderplein, Rotterdam Zuid. Dan is er nog wel de gelegenheid om vragen te stellen aan het verkoopteam. 

 

Bekijk de prijsindicaties en plattegronden van de woningen uit fase 2

Eerder lieten we je al globaal kennismaken met de eengezinswoningen uit de tweede fase van De Kuil: de Stadswoning en de Valleiwoning. Bijzondere eengezinswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten.

Vanaf nu vind je op onze website alvast meer informatie over De Kuil en de 34 eengezinswoningen uit fase 2. Bekijk de sfeerplattegronden en overige woninginformatie en laat je verrassen door de impressies. Ook de prijsindicaties per woningtype staan nu online.

Bekijk de woningtypes

Onderzoek je financiële mogelijkheden!

Nu de prijsindicaties van fase 2 bekend zijn en de verkoop bijna van start gaat, adviseren we je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je voordat de verkoop start een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden. Mocht je namelijk bij de start van de verkoop een woning in De Kuil toegewezen krijgen, vragen we je hier naar.

Tijdens de bijeenkomst is er een adviseur van Vaes Finance aanwezig waarbij je terecht kunt met eventuele vragen.

Maak een afspraak met Vaes Finance

 

Spelregels en toewijzing van de eengezinswoningen

Hoe gaat het kopen van een woning in De Kuil in zijn werk? Vanaf donderdag 10 maart a.s. kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website voor de woning(en) van jouw voorkeur. Neem de tijd om de verkoopinformatie van de woningen tot je te nemen en een passende keuze te maken uit de bouwnummers. Op zondag 20 maart om 23.59 uur wordt de inschrijfmogelijkheid (tijdelijk) gesloten. Vervolgens gaat de notaris de loting verrichten waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de eerste woningvoorkeur. De toewijzing verloopt dus niet op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. Je kunt je per huishouden slechts één keer inschrijven.