Hoe is De Kuil opgezet?

Wij geven antwoord op deze veelgestelde vraag!

DE KUIL

De Kuil bestaat uit 232 woningen, deze zijn verdeeld over acht verschillende blokken. De blokken vormen samen De Kuil met in het midden het kloppende hart, de groene vallei. Een fijne plek om te ontmoeten, te ontspannen en waar kinderen veilig kunnen spelen. In De Kuil komen vier soorten woningen; koopappartementen, huurappartementen en 3- en 4-laagse eengezinswoningen die zijn bestemd voor de verkoop. De acht blokken worden verdeeld in meerdere bouwfases. 

 

Appartementen

De koopappartementen van De Kuil zijn gelegen in blok A en D. Deze zijn georiënteerd op de groene vallei en de Paul Krugerstraat (blok D) of de nieuw in te rechten dijk- en parkzone aan de Brede Hilledijk (Blok A) en zijn bijzonder door de trapsgewijze opzet van de appartementsgebouwen. Hier vind je één- en meerlaagse appartementen in verschillende formaten. Het merendeel van deze woningen heeft een woonoppervlakte tussen de 50 en 100 vierkante meter, met enkele uitschieters tot bijna 145 vierkante meter. Deze appartementen hebben stuk voor stuk naast veel wooncomfort binnen, ook een fijne buitenruimte in de vorm van een terras, balkon of loggia.

De blokken C en E liggen aan de Paul Krugerstraat en bestaan uit appartementen die zijn bestemd voor de midden huur. Deze appartementen hebben allemaal een woonoppervlakte van ca. 50 vierkante meter.

Eengezinswoningen

Direct aan de groene vallei vind je de blokken G en H. Deze 3-laagse eengezinswoningen zijn niet alleen bijzonder door de ligging aan het groene binnengebied, maar ook door de houten gevels aan deze zijde. Afhankelijk van welk blok je kiest heb je een woonoppervlakte van ca. 105 vierkante meter met 3 slaapkamers of ca. 115 vierkante meter met 4 slaapkamers.

De 4-laagse eengezinswoningen vind je in Blok B en F. Hier heb je een woonoppervlakte van ca. 150 vierkante meter met 4 slaapkamers. Alle eengezinswoningen in De Kuil hebben straks een lekker ruim terras, zodat je naast van de groene vallei ook van je eigen buitenruimte kunt genieten.

Alle eengezinswoningen zijn bestemd voor de verkoop.