Opening Dag van de Bouw op De Kuil

Op zaterdag 17 juni 2023 opende Minister Hugo de Jonge samen met twee toekomstige bewoners de Dag van de Bouw op De Kuil!

Afgelopen zaterdag 17 juni 2023 werd alweer de zestiende Dag van de Bouw georganiseerd. Wij zijn trots om te kunnen melden dat ons project was uitverkoren door Bouwend Nederland om de openingshandeling te laten plaatsvinden.

De handeling werd verricht door minister Hugo de Jonge geassisteerd door twee toekomstige bewoners, Malika en Arbi. Na het officiële gedeelte werden alle genodigden op vakkundige wijze rondgeleid over de bouwplaats door Projectmanager Martijn Luigies waarbij de toekomstige bewoners alvast een kijkje mochten nemen in hun nieuwe woning. Een unieke ervaring voor deze bewoners, die bij hun eerste kijkmoment de CEO en directeuren van Heijmans, Bouwend Nederland en Vesteda én de minister in hun nieuwe huis ontvingen!  

Veel mensen kwamen een kijkje nemen en namen deel aan de rondleidingen, het was op alle fronten een zeer geslaagde dag dankzij alle bezoekers, genodigden, vrijwilligers en het bouwteam!

Please accept marketing-cookies to watch this video.