FASE 2 NU IN VERKOOP

Kom alles te weten over de Stadswoningen en Valleiwoningen in De Kuil!

De verkoop is gestart en de verkoopdocumentatie is beschikbaar. Bekijk deze stukken zoals de prijslijst, brochure, uitvoeringsniveau woningen, optiemogelijkheden en/of de technische omschrijving goed. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan nu in!

Stappenplan inschrijving

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

 

Stap 1: Bekijk de woningen

Bekijk de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de woningzoeker bekijk je eenvoudig waar welke woning gesitueerd is en kun je het aanbod vergelijken.

Bekijk de woningtypes Bekijk het woningaanbod

 

Stap 2: Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Bekijk de documentatie Contact

 

Stap 3: Inschrijven op woning

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier in op je favoriete bouwnummers!

Inschrijven woning fase 2 

 

 

Onderzoek je financiële mogelijkheden!

We adviseren je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je voordat de verkoop start een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden. Mocht je namelijk bij de start van de verkoop een woning in De Kuil toegewezen krijgen, vragen we je hier naar.

 

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op of bekijk de veel gestelde vragen.

Meer informatie over de verdere procedure vind je hier.