Huren in De Kuil

Aan de rand van de levendige Afrikaanderwijk in het bruisende Rotterdam Zuid wordt iets moois gebouwd: Nieuwbouwproject De Kuil. Het project bestaat uit in totaal 232 woningen waarvan 120 middenhuur woningen van Vesteda.

Website live

Goed nieuws als jij hier een woning wilt huren: de website www.hurenindekuil.nl  staat nu live! Hier vind je de laatste informatie over het project en de huurwoningen. Tip! Schrijf je in voor de nieuwsbrief (let op, dit is een andere nieuwsbrief dan die van Wonen in De Kuil) en ze houden je automatisch op de hoogte over de start verhuur, de oplevering etc.

Planning

De verhuur van de eerste fase (Blok E) start dit najaar. In dit blok bevinden zich 44 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen.

De appartementen in Blok E hebben woonoppervlaktes variërend van circa 46m² tot 64m². De meeste woningen zijn voorzien van een Frans balkon, de 4 grotere woningen (64m²) hebben een eigen buitenruimte. Aan buitenruimte geen gebrek: er is een gezamenlijk terras en een binnentuin waar je heerlijk kan genieten op een zonnige dag.

Volgens de huidige prognose zijn de appartementen van blok E in het eerste kwartaal van 2024 gereed. Let op! Dit is een prognose en kan door bijvoorbeeld weersomstandigheden nog wijzigen.

De start verhuurdatum van de overige 76 appartementen wordt nog vastgesteld. De prognose oplevering van die 76 appartementen is momenteel eind 2024.

Appartementen

De huurappartementen in De Kuil zijn knus en modern. De woningen zijn voorzien van een prachtige keuken, compleet met een moderne inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer biedt een oase van ontspanning met een inloopdouche, wastafel en stijlvolle designradiator. Dankzij de neutrale kleur van de behangwanden kan je gemakkelijk je eigen persoonlijke touch toevoegen.

Voorrang Sleutelberoepen

Bij Vesteda vinden ze het belangrijk dat mensen met een sleutelberoep, zoals de verpleegkundige, leraar, politieagent en brandweerman/-vrouw in de stad blijven wonen. Zij doen hun best om kandidaat-huurders met deze cruciale beroepen te helpen met het vinden van een betaalbare huurwoning.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.hurenindekuil.nl en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen over dit project.

Huren in De Kuil