NU IN VERKOOP

25 Appartementen en Maisonnettes in De Kuil Blok D

De verkoop van de vierde en laatste fase van De Kuil is gestart en vanaf nu is alle verkoopdocumentatie online beschikbaar. Bekijk alle informatie zoals de prijslijst, de brochure en de kwalitatieve afwerking  van de woningen goed.  

Met behulp van de woningzoeker kun je makkelijk op zoek naar jouw droomwoning in De Kuil! Heb je jouw nieuwe (t)huis hier gevonden? Schrijf je dan in! De inschrijftermijn sluit op woensdag 29 maart om 23.59 uur. Hierna vindt de toewijzing van de woningen plaats.  

Inloopmoment op zaterdag 25 maart! 

Wil je graag met één van onze verkoopadviseurs in gesprek over de mogelijkheden of heb je na het bekijken van de verkoopdocumentatie nog vragen? Kom dan langs tijdens het inloopmoment van De Kuil op zaterdag 25 maart. Het team van de Kuil staat voor je klaar om je mee te nemen in dit waanzinnige nieuwbouwproject. Ook de financieel adviseurs van Vaes Finance zijn deze dag aanwezig.  

  • Zaterdag 25 maart 2023 
  • 10:00 tot 12:00 uur 
  • Bouwlocatie Wonen in De Kuil 
  • Ingang bouwlocatie tegenover de speeltuin aan de Beyersstraat te Rotterdam

Kun je niet wachten of past het moment niet in je agenda? Geen zorgen! Natuurlijk staat het verkoopteam elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar om je te adviseren. Neem dan gewoon even contact op met de makelaarskantoren van TW3 en Woonvisie.  

Stappenplan inschrijving 

In 3 stappen naar jouw droomwoning

Stap 1: Bekijk de woningen 

Bekijk de bijzondere kenmerken van blok D, de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de woningzoeker bekijk je eenvoudig waar welke woning gesitueerd is en kun je het woningaanbod vergelijken. 

Kenmerken van Blok D Bekijk de woningtypes Bekijk het woningaanbod

 

Stap 2: Bekijk de documentatie 

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen. 

Bekijk de documentatie van Blok D Contact 

 

Stap 3: Inschrijven op woning 

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier in op je favoriete bouwnummers! 

Inschrijven woning Blok D