Profiteer van de voordelen van nieuwbouw


Een nieuw huis in De Kuil is duurzaam, comfortabel en geheel naar eigen smaak af te werken. De eerste vijf tot tien jaar heb je geen zorgen over onderhoud en daardoor des te meer tijd voor leuke dingen.

Het grootste voordeel van een nieuwbouwwoning? De ontspanning die een (voorlopig) onderhoudsvrij huis met zich meebrengt. Ja, oude woningen brengen sfeer, maar ook de nodige onderhoudsklussen en -kosten met zich mee. Hier hoeft niets gesloopt of opgelapt te worden. Sterker nog: je kunt (indien gewenst) zelf meedenken over de indeling van jouw huis! In De Kuil woon je daadwerkelijk zoals jij wenst, want er is uit verschillende plattegronden te kiezen die voor jouw woonsituatie ideaal zijn. Hetzelfde geldt voor het sanitair en de afwerking. Daar waar het kan, houden we zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke woonwensen. Vanzelfsprekend voldoen de huizen bouwkundig aan de laatste wettelijke eisen van het Bouwbesluit.

In De Kuil kun je wonen zoals jij wenst, door de ruime keuzemogelijkheden.

 

Naast het comfort van een nieuw huis, is duurzaamheid voor veel huizenkopers een reden om voor nieuwbouw te kiezen. Want waar je bij bestaande bouw letterlijk veel energie in een woning moet stoppen om het energieverbruik omlaag te brengen, heeft een nieuwe woning in De Kuil een relatief laag energieverbruik en is de warmte- en stroomvoorziening op een duurzamere manier geregeld. Ook zijn de materialen waarmee De Kuil gebouwd wordt zorgvuldig gekozen en komen er zonnepanelen op het dak. Dat maakt een verschil op je energierekening. Daarbij zijn de woningen goed geïsoleerd en voldoen ze aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Extra aandacht gaat uit naar de luchtkwaliteit in huis: ons geavanceerde luchtfilteringssysteem geeft gezonde, frisse lucht in huis en een optimaal binnenklimaat.

Een woning in De Kuil voldoet aan alle eisen en wensen die je maar kunt hebben op het gebied van comfort, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid. Kies je voor De Kuil? Dan hoef je je alleen te bekommeren over de juiste wand- en vloerafwerking en die mooie stoel op de juiste plek.

Meer weten over de voordelen van nieuwbouw? Bekijk de website Bewust Nieuwbouw.

Bewust Nieuwbouw