Verkoopinformatie
De Kuil fase 2

Kom alles te weten over de Vallei- en Stadswoningen in De Kuil

De verkoop is gestart en de verkoopdocumentatie is beschikbaar. Bekijk deze stukken zoals de prijslijst, brochure, uitvoeringsniveau woningen, optiemogelijkheden en/of de technische omschrijving goed. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan nu in! Dan kom je automatisch op de reservelijst terecht.

Facebook chat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Facebook chat 

Contact

Liever bellen? Onze makelaars zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bel TW3 Bel Woonvisie

 

Stappenplan inschrijving

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

 

Stap 1: Bekijk de woningen

Bekijk de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de woningzoeker kun je de bouwnummers met elkaar vergelijken en zie je waar de woning gesitueerd is.

Bekijk de woningtypes Bekijk de woningzoeker

 

Stap 2: Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Bekijk de documentatie

 

Stap 3: Inschrijven op woning

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het online inschrijfformulier, we plaatsen je dan op de reservelijst. 

Inschrijven woning

 

 

Onderzoek je financiële mogelijkheden!

We adviseren je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn. Heb je al een koopwoning en wil je weten wat deze ongeveer waard is? Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je voordat de verkoop start een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden. Mocht je namelijk bij de start van de verkoop een woning in De Kuil toegewezen krijgen, vragen we je hier naar.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op of bekijk de veel gestelde vragen.

Meer informatie over de verdere procedure vind je hier.